search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Πάτρα-καρτ: Ο οδηγός εξηγεί πώς έχασε τον έλεγχο – «Είμαι και εγώ πατέρας δύο παιδιών» (Video)

20.09.2021 20:20
odigos-kart-new

«Προέχει η υγεία του παιδιού, είμαι και εγώ πατέρας δύο παιδιών», «ήμουν σε κατάσταση σοκ μετά το ατύχημα», είπε μεταξύ άλλων ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του μηχανοκίνητου καρτ με αποτέλεσμα να «σκάσει» πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να τραυματιστεί ένα 6χρονο παιδί.

«Προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά, και έχασα τον έλεγχο», συνέχισε μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Και συνέχισε: «Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ, αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά, τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν, γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος. Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση του παιδιού.

Σημειώνεται πως ο 6χρονος παραμένει στη ΜΕΘ και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή.

Νωρίτερα, ειδικός εμπειρογνώμων μίλησε για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: 4χρονος το «έσκασε» από νηπιαγωγείο και το βρήκε περαστικός – Συνελήφθη η νηπιαγωγός

Κορωνοϊός: Εμβολιασμένη μόνο μία στις πέντε ιερόδουλες στην Ελλάδα

Καιρός: Υποχωρούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Πού χτύπησε 39αρι τη Δευτέρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:55