search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:10
MENU CLOSE

«Μαλλιοτραβήγματα» στον ΣΚΑΪ προκάλεσε η συνέντευξη Μπελούτσι!

21.09.2021 13:25
beluci_new

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ιωάννα Μαλέσκου και Νίκο Μουτσινά, προκλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή, η συνέντευξη που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την Ιταλίδα διάσημη ηθοποιό, Μόνικα Μπελούτσι με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Ηρώδειο στο πλαίσιο των παραστάσεων του έργου «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» στο Ηρώδειο (σήμερα, αύριο και μεθαύριο, 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου).

Αρχικώς η συνέντευξη είχε οριστεί να γίνει από την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου. Μάλιστα για λογαριασμό του καναλιού και της εκπομπής τη συνέντευξη θα έπαιρνε η δημοσιογράφος Μάρτυ Λαζάρου.

Στη «στροφή» όμως έκανε… προσπέρασμα ο Νίκος Μουτσινάς και ήταν εκείνος τελικά, όπως είδαμε χθες, που βρέθηκε απέναντι από την Μόνικα Μπελούτσι να κάνει ερωτήσεις για το «Καλό μεσημεράκι».

Προκλήθηκε έντονη δυσφορία στην παρουσιάστρια του πρωινάδικου του ΣΚΑΪ και η ατμόσφαιρα βάρυνε περισσότερο, όταν έγινε γνωστό ότι προκρίθηκε- προτιμήθηκε αν θέλετε- ο Μουτσινάς και το «Καλό μεσημεράκι», διότι η εκπομπή καταφέρνει πολύ καλύτερη τηλεθέαση από το «Love it» η τηλεθέαση του οποίο είναι αναιμική.

Στην πορεία θα φανεί, αν η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ Μαλέσκου- Μουτσινά, αποφορτιστεί ή αν η Μαλέσκου θα «τού το κρατήσει».

Διαβάστε επίσης:

Mega: Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καραβάτου – Οι λεπτομέρειες του νέου πρωινού

Τηλεόραση: Άνοιξε πάλι η συζήτηση για τις θεματικές άδειες

ΣΚΑΪ: Σάρωσε στην πρεμιέρα του το The Voice

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:10