search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Βάρκιζα: Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού που ξέχασαν το δίχρονο παιδί στο σχολικό επί ώρες – Οργή γονέων (Videos)

21.09.2021 16:22
varkiza-nipiagogio

Eλεύθεροι αφέθηκαν τελική με εντολή Εισαγγελέα οι υπεύθυνοι του παιδικου σταθμού και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου που εγκατέλειψαν ένα δίχρονο παιδί επί ώρες στο μέσα στο όχημα.

Οι υπεύθυνοι για το συμβάν, που συνελήφθησαν χθες μετά από μήνυση των γονέων του παιδιού, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση ώστε να συμπληρωθεί με επιπλέον στοιχεία και καταθέσεις για να σχηματιστεί η δικογραφία, δίνοντας παράλληλα εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, μέχρι τότε.

Γονείς πάντως, που δεν ενημερώθηκαν για το περιστατικό, παρα μόνο από τις ειδήσεις έσπευσαν σήμερα να πάρουν τα παιδιά τους από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, ενώ ζητούσαν να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο.

«Μπορεί να ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά υπάρχουν όρια. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα, ενημερωθήκαμε από εφημερίδα. Τρομάξαμε και θα πάρουμε τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό» δήλωσαν γονείς έξω από τον παιδικό σταθμό. 

Τι συνέβη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, το δίχρονο κοριτσάκι παρέμεινε ώρες κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο καθώς ούτε ο οδηγός πρόσεξε πως το παιδί δεν βγήκε από το όχημα, ούτε οι υπεύθυνοι του σταθμού αντιλήφθηκαν την απουσία του.

Αποτέλεσμα ήταν το δίχρονο παιδί να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο, και με τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες, επί περίπου τέσσερις ή πέντε ώρες. Το κοριτσάκι φαίνεται να αποκοιμήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα και όταν ξύπνησε άρχισε να κλαίει κατατρομαγμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα πολίτη που αντιλήφθηκε το κλάμα του παιδιού.

Οι γονείς ειδοποιήθηκαν αμέσως και υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η αστυνομία τον προσήγαγε και πέρασε αυτόφωρο. Στο αυτόφωρο πέρασαν επίσης ο συνοδός, μια βρεφονηπιακός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

Θεμιστοκλέους για τρίτη δόση: Μάλλον η τελευταία και σίγουρα μη υποχρεωτική (Videos)

Ζακ Κωστόπουλος: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας του – Χωρίς δικαίωση 3 χρόνια μετά την δολοφονία

Κορωνοϊός: Mε rapid test οι εμβολιασμένοι, με μοριακό οι ανεμβολίαστοι στον οδοντίατρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:51