search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Νομικοί υποβολείς για ψεκασμένους – ή περί εσχάτης ανοησίας!

22.09.2021 09:45
arnites_new

Μια νέα «παρενέργεια» από τους αρνητές του εμβολιασμού διαδίδεται επικίνδυνα και όλοι πλέον απορούμε για την κακή χρήση της δημοκρατίας και των νόμων σε βάρος της κοινωνίας.

Δεν γνωρίζω τις νομικές πολυπλοκότητες και διαδικασίες αλλά η πολιτεία οφείλει άμεσα να επέμβει και να προστατεύει νομικά όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς που επειδή τηρούν τους νόμους, βρίσκονται κατηγορούμενοι και τους τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα…  

Αυτή η γελοιότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και να ληφθούν επιτέλους μέτρα εναντίον όλων εκείνων που μηνύουν τους εκπαιδευτικούς. Κάποτε πρέπει να  τιμωρούνται αυτοί που δρουν εναντίον του κοινωνικού συνόλου. Δεν γίνεται να ταλαιπωρείται πάντα ο ευσυνείδητος πολίτης, αυτός που τηρεί τους νομούς. Είναι ντροπή και δεν είναι ανεκτό!

Δεν είναι δυνατόν, οι εκπαιδευτικοί, οι γιατροί αλλά και όσοι καλούνται να εφαρμόσουν τους υγειονομικούς νόμους, να είναι έκθετοι απέναντι σε μηνύσεις ψεκασμένων. Δεν έχει σημασία αν τα φαινόμενα είναι μεμονωμένα. Απλά, δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε ημίτρελους και διαταραγμένους να στέλνουν παράνομα τα παιδιά τους δίχως μάσκα και self tests στα σχολεία και να μηνύουν τους καθηγητές για… εσχάτη προδοσία, ούτε να απειλούν τους γιατρούς απαγορεύοντας ή υποβάλλοντας θεραπείες. 

Πέραν του γελοίου του πράγματος, η «εσχάτη προδοσία» μαρτυρά εκτός από βαριά ψυχοπάθεια, και αρρωστημένη μνησικακία –προφανώς με νομικό υποβολέα. Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Πριν από όλους, η πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει σε αυτήν τη μόδα των μηνύσεων εναντίον των καθηγητών. Δεν μπορεί η κοινωνία να είναι δέσμια μιας παράλογης κατάστασης: να οδηγούντο στα αστυνομικά τμήματα καθηγητές επειδή εφαρμόζουν τους νόμους της.

Προφανώς, οι αρνητές δεν έχουν γνώση όλης εκείνης της κατάχρησης των νόμων καθώς δέχονται συμβουλές από δικηγόρους. Εδώ θα πρέπει να επέμβει ο Δικηγορικός Σύλλογος. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι πρόθυμοι δικηγόροι έχουν έτοιμες μηνύσεις ή εξώδικα κατά των εκπαιδευτικών για να προωθήσουν στους αρνητές δημιουργώντας  όλη αυτήν την ανωμαλία. Είναι θέμα τιμής για τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει. Αυτή η υπόθεση θυμίζει τυμβωρυχία σε μιαν εποχή που δεν συντρέχει λόγος παρά μόνο κακή βούληση και κάκιστα εννοούμενος επαγγελματισμός.  

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να  φροντίζουν να τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες που θέτει η πολιτεία και όχι να αντιμετωπίζουν παραβάτες που μετατρέπονται και σε μηνυτές υπό την καθοδήγηση δικηγόρων. Έτσι γελοιοποιείται το νομικό μας σύστημα και η δημοκρατία καθώς ο νόμος βασίζεται στην κοινή λογική που λέει ότι δεν μπορεί η πολιτεία να επιφορτίζει τους υπάλληλους της να εφαρμόζουν νόμους για τους οποίους μπορούν να μηνυθούν.

Έλεος κάπου!

ΥΓ: Στο μεταξύ μαθαίνουμε ότι οι εισαγγελικές αρχές αφυπνίσθηκαν και θα προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

AUKUS και ο υποβιβασμός της Γερμανικής Ευρώπης

Το απρόβλεπτο ντόμινο των διεθνών εξελίξεων…

Παγκόσμια βόμβα τα ηλεκτρονικά απόβλητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:48