search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:23
MENU CLOSE

Μόσιαλος τρολάρει αντιεμβολιαστές: «Μην πάρετε το νέο iPhone, φτιάχτηκε σε μόλις έναν χρόνο»

23.09.2021 16:27
mosialos_new

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ανεβάζει χιουμοριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί κατά βάση με τις αναρτήσεις του να πληροφορεί το αναγνωστικό κοινό για την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε και προσπάθησε να αποδομήσει το βασικό επιχείρημα των αντιεμβολιαστών… τρολάροντας.

Ενα από τα επιχειρήματα που αναπτύσσουν κατά καιρούς οι αντιεμβολιαστές για να δικαιολογήσουν την άρνησή τους να εμβολιαστούν είναι ότι τα εμβόλια αναπτύχθηκαν σε πολύ σύντομο διάστημα συνεπώς δεν είναι ασφαλή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, λοιπόν ο καθηγητής του LSE κοινοποιεί σχόλιο που αναφέρει: «Μην αγοράζετε το iPhone 13. Το ανέπτυξαν σε μόλις έναν χρόνο. Το πρώτο iPhone χρειάστηκε δισεκατομμύρια χρόνια για να φτιαχτεί, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iPhone που αναπτύχθηκε τόσο γρήγορα;».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: «Κοκκίνησαν» Καστοριά, Δράμα, Ξάνθη

Κρήτη: Είχε παράνομο δεσμό – Όταν τον ξεμπρόστιασαν τράβηξε μαχαίρι

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Τη ζήλευε, της χάκαρε τα social media, η Ντόρα μου έλεγε “θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:23