search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Νέα «συγγνώμη» για το δημοσίευμα, αλλά επιμένει για τους μετανάστες

24.09.2021 15:51
bogdanos_new

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής της ΝΔ δίνει νέες εξηγήσεις για το δημοσίευμα που αποκάλυπτε ονόματα νηπίων.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος δέχθηκε δριμεία επίθεση για την αναπαραγωγή του δημοσιευματος και προειδοποίηση από τη Νέα Δημοκρατία, επαναλαμβάνει ότι «προφανώς ήταν λάθος να αναπαραγάγω τον κατάλογο των ονοματεπωνύμων των παιδιών – το αναγνώρισα αυτό σχεδόν αμέσως, ανέλαβα την ευθύνη και απολογήθηκα. Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει», σημειώνοντας, μάλιστα, ότι μπροστά στις αντιδράσεις «από την πρώτη στιγμή έθεσα ο ίδιος τον εαυτό μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού για οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να σταματήσει αποτελεσματικά αυτή την άθλια σπέκουλα».

Ωστόσο, στη συνέχεια επαναλαμβάνει τις θέσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν σε μια γειτονιά της πόλης η πλειονότητα των κατοίκων δεν έχει μητρική γλώσσα τα ελληνικά, αρχίζουν οι αυτοματισμοί που τη μετατρέπουν σε γκέτο – κάτι πολύ ευχάριστο για όσους ζουν στο Ψυχικό και επισκέπτονται μια στο τόσο τις “πολύχρωμες, πολυπολιτισμικές γωνιές της Αθήνας” για να φάνε φαλάφελ, εφιαλτικό όμως για τους μόνιμους κατοίκους που βλέπουν τις γειτονιές τους να ρημάζουν μέσα στην εξαθλίωση, την παρανομία και την εγκληματικότητα».

Ισχυρίζεται, δε, ότι «χειρότερα ακόμα, εφόσον μια οικογένεια Ελλήνων πολιτών δεν δικαιούται θέση σε προσχολική δομή διότι έχει ένα πενιχρό μεν, δηλωμένο όμως, εισόδημα – σε αντίθεση με οικογένειες αλλοδαπών που δεν δηλώνουν εισόδημα, διότι ζουν από τα επιδόματα και την παραοικονομία – τότε δημιουργούνται συνθήκες επικίνδυνες για τη δημοκρατία μας. Το πραγματικό αυγό του φιδιού επωάζεται εκεί όπου οι “ελίτ” δεν καταδέχονται να στρέψουν το βλέμμα, πολλώ μάλλον να πατήσουν το πόδι τους».

Διαβάστε επίσης

Στα «κάγκελα» το Twitter με τη Νίκη Κεραμέως – Τι εξόργισε τους χρήστες (Photos)

Στην Ευρωβουλή ο Χαρδαλιάς;

Στουρνάρας υπέρ Κεραμέως για τις αλλαγές στην Παιδεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09