search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Απολογείται για την στοχοποίηση νηπίων – «Έγινε ένα λάθος»

15.09.2021 12:31
bogdanos_new

Για την ανάρτηση που έκανε στο twitter, η οποία στοχοποιούσε παιδιά νηπιαγωγείου, απολογήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού», έγραψε ο γαλάζιος βουλευτής στο twitter.

Στο κείμενο του site υποστηρίζεται ότι «μεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα» και ότι «με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβλήματα».

Λίγη ώρα αργότερα το meaculpa κατέβασε τον κατάλογο καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έγινε λάθος… εκ παραδρομής!

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει:

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς ρόλο και αρμοδιότητες στο Μέγαρο Μαξίμου η Αριστοτελία Πελώνη

Οι βουλευτές που δεν πήγαν στην ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Ευρωκοινοβούλιο: Και ο Κεφαλογιάννης απείχε από την ψηφοφορία για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:50