search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Παπαδάκης: Ίσως αποχωρήσω το 2022 από την τηλεόραση (Video)

24.09.2021 10:15
papadakis_new

Για το μέλλον του στην τηλεόραση και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μετά από 30 χρόνια παρουσίας μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σε ερώτηση του Happy Day για τον εάν ισχύουν οι φήμες περί αποχώρησής του από την τηλεόραση το 2022 ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί και να έρθει. Τέλος δε θα έρθει, τέλος το μπροστά γιατί εγώ να σταματήσω να δουλεύω δεν το βλέπω».

Ο δημοσιογράφος παρευρέθηκε στην πρώτη συναυλία του γιου του, Ιάσονα που είναι μουσικός. Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε και για τον γιο του Φοίβο, επίσης δημοσιογράφο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να κάνει εκπομπή απέναντί μου ο γιος μου που είναι δημοσιογράφος. Είμαι περήφανος πατέρας. Ο Φοίβος ασχολείται με τη δημοσιογραφία και με ξεπέρασε».

Διαβάστε επίσης:

Βαριά πρόστιμα του ΕΣΡ σε ραδιόφωνα της περιφέρειας

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Ιωάννας Μαλέσκου – Κατερίνας Καινούργιου σχηματίζεται στον τηλεοπτικό ορίζοντα (Photo)

Ο Τσίπρας, η ΕΡΤ, το ΑΠΕ και οι δημοσκοπήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:51