search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Mad Clip: Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου αλλά δεν μπορώ να το πω, λέει ο πατέρας (Video)

25.09.2021 14:14
madclip_new

Για τον θάνατο του γιου του, του γνωστού τράπερ Πήτερ Αναστασόπουλου (Mad Clip), μίλησε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, πατέρας του αδικοχαμένου 34χρονου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, αν έχει καταλάβει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα του τροχαίου, ο πατέρας του τράπερ απάντησε: «Έχω καταλάβει αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα». «Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;», επέμεινε ο δημοσιογράφος, για να λάβει και πάλι την απάντηση «ναι, ναι, αυτό το γνωρίζω».

Όσον αφορά τον εντοπισμού του σταυρού και του κινητού του 34χρονου, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν έχει ενημερωθεί από την Αστυνομία. «Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό», απάντησε σε ερώτηση γιατί πιστεύει ότι δεν έχει ενημέρωση από την ΕΛΑΣ. «Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας, που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση, εκεί βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;»

Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος.

Αυτό σημαίνει ότι τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα, αλλά πολύ κρίσιμα δευτερόλεπτα, έχασαν την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και ακατάλληλα για την κίνηση στους δρόμους. Η αυτοψία έδειξε ότι οι αναρτήσεις της Porsche ήταν σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να έχουν γίνει επεμβάσεις, που θα μπορούσαν να είχαν παίξει ρόλο στην τραγωδία. 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: «Καρφιά» για τον ανασχηματισμό, «διαχειρίστρια» η Μέρκελ

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων στη Βόρεια Ελλάδα (Video)

Κορωνοϊός: Νέα πίεση στο ΕΣΥ, «στερεύουν» οι κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19 στη βόρεια Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:12