search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Μέρκελ στην τελευταία της ομιλία: «Λάσετ για το μέλλον της Γερμανίας»

25.09.2021 16:05
merkel_new

Στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση που συμμετείχε, η Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε τους Γερμανούς να ψηφίσουν τον συντηρητικό Άρμιν Λάσετ, για το «μέλλον» της Γερμανίας».

Σε μια ομιλία που έδωσε την παραμονή των αμφίρροπων βουλευτικών εκλογών, η Μέρκελ τόνισε: «Πρόκειται για το μέλλον σας, το μέλλον των παιδιών σας και το μέλλον των γονιών τους και μονάχα κάθε τέσσερα χρόνια έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε σε ομοσπονδιακό επίπεδο, ποιος πρέπει να διαμορφώσει αυτό το μέλλον για εσάς στο Βερολίνο».

«Πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, αυτό θα μετράει για εσάς αύριο, διότι πρόκειται για τη χώρα σας και αποφασίζετε για την μελλοντική κυβέρνησή σας», η οποία θα πρέπει να εγγυηθεί «την ευημερία, την ασφάλεια και την ειρήνη», υπογράμμισε η Μέρκελ, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωσή της με την ιδιότητα της καγκελαρίου.

«Ο κόσμος αλλάζει πολύ γρήγορα και συνεπώς, ο Άρμιν Λάσετ έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει ως ομοσπονδιακός καγκελάριος».

«Το X (Χριστιανοδημοκρατική Ένωση, C-CDU) δεν σημαίνει απλά ότι πρέπει να είσαι χριστιανός για να ψηφίσεις τη Χριστιανοδημοκρατική Ένωση, όμως πρόκειται για ένα όραμα της ανθρωπότητας που δεν είναι καχύποπτη προς τους ανθρώπους, που δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και που σέβεται πάντα τους ανθρώπους και τις διαφορές τους», σημείωσε η απερχόμενη καγκελάριος.

«Ο Άρμιν Λάσετ έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής ζωής του ότι μπορεί να το υλοποιήσει αυτό, όχι μονάχα στη θεωρία αλλά με πάθος και αφοσίωση», διαβεβαίωσε η ίδια, περιγράφοντας στο πρόσωπό του έναν ηγέτη που «χτίζει γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων» και αποδέχεται τις «διαφορές» τους.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: Όσοι δημοσιογράφοι με έβρισαν, ποτέ δεν ζήτησαν τη γνώμη μου (Video)

Κάρλες Πουτζντεμόν: Αποφυλακίσθηκε και μπορεί να φύγει από την Ιταλία

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03