search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:50
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Σαμαράς αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη»

25.09.2021 15:18
syriza-new-01

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τα «καρφιά» του Αντώνη Σαμαρά για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τις «εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ.» σε «πρόβλημα της χώρας».

«Η νέα παρέμβαση του κ. Σαμάρα, που αμφισβητεί ευθέως τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει την προεκλογική του απάτη σε κεντρικά ζητήματα όπως τη Συμφωνία των Πρεσπών», τονίζει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Εάν οι εγγενείς αντιφάσεις της Ν.Δ. δεν είχαν επίπτωση στην κοινωνία και σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής θα ήταν απλά πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς, το έχει μετατρέψει σε πρόβλημα της χώρας».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Όσο για την εσωκομματική αμφισβήτηση προς τον κ. Μητσοτάκη αποτελεί αντανάκλαση της φθοράς του μέσα στην κοινωνία. Μια πορεία μη αντιστρέψιμη».

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» ΣΥΡΙΖΑ για τη μετοχή της ΔΕΗ: «Ύποπτες κινήσεις στο Χρηματιστήριο»

Σαμαράς: Δημιουργία Ευρωστρατού από την ΕΕ, με την Ελλάδα πρωταγωνιστή

Ελένη Τοπαλούδη: Στην Ρόδο για να δικαστεί για σοβαρό τροχαίο ο 23χρονος δολοφόνος της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:48