search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13
MENU CLOSE

Ιατρικό ανακοινωθέν για Λεβέντη: «Κρίσιμη η κατάστασή του»

26.09.2021 14:07
Leventis_new

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη. Όπως τονίζεται σε αυτό, η κατάσταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων «χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Νωρίτερα, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, είχε τονίσει: «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή ή συνέχεια για τη Γερμανία;

«Αυτόχθων ιθαγενής» πατέρας-αρνητής ζητούσε 2,7 εκατ. ευρώ, αλλά «έφαγε» 15 μήνες με αναστολή

Κορωνοϊός: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γιατρών που νόσησαν – «Έκλεβα στο οξύμετρο», «Ξαναμαθαίνεις τη ζωή από το άλφα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12