search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Κούγιας: «Η δικαιοσύνη έχει βιαστεί στην υπόθεση Λιγνάδη» (Video)

26.09.2021 17:58
Υπόθεση Λιγνάδη: «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας» δηλώνει ο γιος Κούγια - Media

Για το ζήτημα των γυναικοκτονιών και για τα όσα κατηγορείται ο εντολέας του, Δημήτρης Λιγνάδης, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος, κλήθηκε να σχολιάσει τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα και τόνισε πως είναι «φωτογραφικές» και «απαράδεκτες νομικά». Αναφορικά με τις ρυθμίσεις που αφορούν στα σεξουαλικά εγκλήματα και συγκεκριμένα, για τις 11 γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί μέσα σε εννέα μήνες, τόνισε πως πιστεύει ότι είναι περιττή μια ρύθμιση στον Ποινικό Κώδικα.

«Έχουμε 11 εγκληματίες και θα αλλάξουμε τον νόμο; Έχουμε τα καλύτερα πανεπιστήμια, έχουμε μία από τις καλύτερες αστυνομίες», τόνισε ο Κούγιας μιλώντας στο Open.

Επίσης, μιλώντας για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Κούγιας συμφώνησε απόλυτα με τα λόγια του αδερφού του πελάτη του, που σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει υποστεί βιασμό λόγω των διαδικασιών της κατ’ οίκον έρευνας.

«Δεν είναι λίγο εριστικό ένας άνθρωπος που κατηγορείται δίκαια ή άδικα από τη δικαιοσύνη για βιασμό να χρησιμοποιεί αυτούς τους όρους;», ρωτήθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης και απάντησε λέγοντας: «Και πολύ σωστά το είπε, εγώ αν ήμουν αδερφός του Λιγνάδη θα έλεγα χειρότερα, όπως και έχω πει χειρότερα. Η δικαιοσύνη και το δικονομικό μας σύστημα στην υπόθεση Λιγνάδη έχουν βιαστεί».

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Πού και πότε θα ηχήσουν σειρήνες πολιτικής άμυνας

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

Δένδιας για Μπακογιάννη: «Θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:41