search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Βασίλης Λεβέντης: Η σύζυγός του αποκαλύπτει γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

27.09.2021 18:38
leventis-new

Κρίσιμες είναι οι ώρες που διανύει ο Βασίλης Λεβέντης στην εντατική του Ευαγγελισμού, διασωληνωμένος και χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Αν και ο «πρόεδρος» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του δεν είναι κατά του εμβολιασμού, εντούτοις δεν είχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να νοσήσει βαριά.

Την απάντηση του γιατί ήταν ανεμβολίαστος έδωσε η σύζυγος του, Αναστασία Μεντεσίδου. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτόν είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί: «Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο, γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου, που είναι 13 ετών».

Και η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη συνέχισε περιγράφοντας το χρονικό από όταν αρρώστησε ο Πρόεδρος μέχρι που μπήκε στο νοσοκομείο: «Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39, είπα: Βασίλη, φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», πρόσθεσε η κ. Μεντεσίδου.

Οπως εξήγησε, «εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε ”πήγαινε στο νοσοκομείο”. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον ”Ευαγγελισμό” του είχαν πει ”έλα να κάνεις νοσηλεία”. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες»

Ενώ για το πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του πρόσθεσε: «Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον ”Ευαγγελισμό”, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για τον Covid. Είχα πάρει και οξυγόνο, αν χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Αισιόδοξα μηνύματα από τον Αλμπερ Μπουρλά – «Η πανδημία τελειώνει το 2022»

Κεραμέως για σχολεία: Η επιδημιολογική κατάσταση παρακολουθείται πολύ στενά (Video)

Κορωνοϊός: Ολοταχώς για το πέμπτο κύμα της πανδημίας – Πότε θα «χτυπήσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10