search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:07
MENU CLOSE

Βασίλης Σπανούλης: Ο «Kill Bill» του ελληνικού μπάσκετ στην πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω»

27.09.2021 21:04
spanoulis

Από τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού μπάσκετ της νεότερης περιόδου, ο Βασίλης Σπανούλης, γνωστός στα γήπεδα (και του ΝΒΑ) ως «Kill Bill» με αφορμή την απόφαση του να ολοκληρώσει την καριέρα του, παραχώρησε συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Αντέννα η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 23.30.

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καλαθοσφαιριστής, με τον οποίο ανοίγει τον κύκλο εκπομπών του ο δημοσιογράφος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε μια συνέντευξη από καρδιάς αποκαλύπτει στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και κάνει τον απολογισμό της λαμπρής διαδρομής του που είχε αφετηρία τη Λάρισα και αμέσως μετά το Μαρούσι, όπου το 2003 βραβεύτηκε ο καλύτερος νέος της σεζόν και κατάφερε τρία χρόνια αργότερα να πάρει μεταγραφή στο ΝΒΑ.

Στη Μέκκα του παγκόσμιου μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης αγωνίστηκε με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς, όμως αργότερα παραδέχθηκε πως δεν τα είχε «ζυγίσει» καλά τα πράγματα και είχε χαρακτηρίσει την περίοδο εκείνη «κακή παρένθεση» στην καριέρα του.

Πολυνίκης και πολυβραβευμένος, ο Σπανούλης, είναι  πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος και ο πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία της Eurolegue, πρώτος στην αξιολόγηση, πρώτος σε εύστοχα σουτ εντός παιδιάς, καθώς και πρώτος σκόρερ της με 4.455 πόντους (δεύτερος ο Ναβάρο με 4.152).

Στη συνέντευξη με το Νίκο Χατζηνικολάου θα αναφερθεί στην πολυσυζητημένη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό για τη σχέση του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους.

Η κουβέντα θα πάει στον Έλληνα ημίθεο του ελληνικού μπάσκετ, το Νίκο Γκάλη, αλλά και τον άλλο ζωντανό θρύλο του αθλήματος, τον Παναγιώτη- «Δράκο»- Γιαννάκη.

Για τον Σπανούλη και την συναρπαστική πορεία του μιλούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: «Φορτωμένος» με πρεμιέρες ο Οκτώβριος – Οι σειρές που θα δούμε

Οι «Άγριες μέλισσες» το βράδυ της Κυριακής έκαναν διάλειμμα και δοκιμάστηκαν στις διαστάσεις κινηματογραφικής οθόνης

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε γιατί σπρώχνει όταν γελάει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50