search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:54
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης κατά του «The Bachelor»: «Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία – Να αντιδράσει το #metoo» (Video)

29.09.2021 14:43
giannis-zoyganelis-new

Για το κίνημα #metoo μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αλλά και στις περιπτώσεις όπου θίγονται προσωπικότητες.

Μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος θεωρεί ότι είναι και το “The Bachelor” του Alpha, επισημαίνοντας ότι περιμένει από το κίνημα #metoo να αντιδράσει για το εν λόγω ριάλιτι στο οποίο -όπως χαρακτηριστικά λέει- «ο έρωτας αγοραπωλείται»

«Περιμένω το κίνημα του #metoo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια.

Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει είναι ντροπή.

Σέβομαι τον αγώνα που έκαναν οι κοπέλες με το κίνημα metoo, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπουν και οι άντρες σε αυτή τη διαδικασία» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στην εκπομπή» (Videos)

O Νίκος Αλιάγας ντυμένος τσολιάς σε πανηγύρι (Video)

Καινούργιου για Λιγνάδη: «Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι για να ανεβάζουν παραστάσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15