search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:43
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στην εκπομπή» (Videos)

29.09.2021 12:45
faih-skorda_new

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, τη συνύπαρξή τους τηλεοπτικά έπειτα από ένα διαζύγιο, αλλά και την περίοδο που πήραν την απόφαση να χωρίσουν μίλησε η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στον ANT1» τονίζει και προσθέτει: «Μέσα από συζητήσεις ήρθε αρχικά στο κανάλι και το πρότεινα εγώ μετά να είμαστε μαζί στην εκπομπή.

Σίγουρα όταν χωρίσαμε και όπως συμβαίνει και με όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν φαντάζομαι, υπήρχε μια ένταση, δεν είναι εύκολο. Απλά για εμένα και τον Γιώργο αυτό που είπαμε όταν χωρίσαμε ήταν πως προτεραιότητα θα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ότι κάνουμε στη ζωή μας, αυτό ισχύει»

Η περίοδος του χωρισμού

«Δεν γινόταν να είμαστε μαζί στην ίδια εκπομπή τότε. Όταν είναι ακόμη η αρχή αυτής της κατάστασης του χωρισμού, έχεις μέσα σου το συναίσθημα αυτό, υπήρχε ένταση.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση αρκετή. Δεν μαλώναμε με την έννοια ότι θα σκοτωνόμασταν στον αέρα της εκπομπής, αλλά δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα τότε, τώρα είναι μια χαρά, γελάμε και όλα καλά στην εκπομπή. Θέλουν χρόνο τα πράγματα αυτά».

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου, γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά, πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε.

Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό.

Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά ενώ αναφέθηκε και σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τα μάτια της.

«Η πάθηση που έχω χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς»

«Θα πω την αλήθεια. Δεν βλέπω πολύ καλά. Έχω κερατόκωνο. Είναι μια πάθηση στα μάτια που ουσιαστικά χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς επαφής σκληρούς που είναι σαν γυάλινοι. Αλλά όταν τους φοράω στην εκπομπή βλέπω τέλεια.

Μπορώ να τους φοράω και συνέχεια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Στην εκπομπή δεν το έχω υπεραναλύσει αλλά ήθελα να το πω κάποια στιγμή. Γιατί όταν δε φοράω τους φακούς βλέπω, αλλά πρέπει να έρθω πολύ κοντά για να καταλάβω ποιος είναι.

Τους φακούς τους φοράω σίγουρα στην εκπομπή. Τα γυαλιά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης:

O Νίκος Αλιάγας ντυμένος τσολιάς σε πανηγύρι (Video)

Καινούργιου για Λιγνάδη: «Οι φυλακές είναι για να σωφρονίζονται, όχι για να ανεβάζουν παραστάσεις» (Video)

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δε μίλησα ποτέ – Θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:43