search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

29.09.2021 12:40
Leventis_new

Επιδεινώθηκε ξανά η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και αποφασίστηκε από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να επαναδιασωληνωθεί.

Η σημερινή ανακοίνωση του Ευαγγελισμού

Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

Νοσηλεύεται από το Σάββατο

Χθες, Τρίτη ο κ. Λεβέντης αποσωληνώθηκε καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ελαφρά βελτίωση ως προς το αναπνευστικό. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης νοσηλεύεται από το Σάββατο και η κατάστασή του θα πρέπει να παραμείνει σταθερή για δύο με τρία 24ωρα προκειμένου να γίνει μία ασφαλής ιατρική εκτίμηση.

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Την απάντηση του γιατί ήταν ανεμβολίαστος έδωσε η σύζυγος του, Αναστασία Μεντεσίδου. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτόν είχε επιλέξει να μην εμβολιαστεί: «Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο, γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου, που είναι 13 ετών».

Και η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη συνέχισε περιγράφοντας το χρονικό από όταν αρρώστησε ο Πρόεδρος μέχρι που μπήκε στο νοσοκομείο: «Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39, είπα: Βασίλη, φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», πρόσθεσε η κ. Μεντεσίδου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Εισαγγελέα ζητά η Κεραμέως – Καμία αναφορά σε ακροδεξιούς παρά τους ναζιστικούς χαιρετισμούς (photos/video)

Λέκκας για σεισμούς: Επιτακτική ανάγκη να ελεγχθούν και να ασφαλίσουν τα σχολεία

Τα σενάρια για το 5ο κύμα της πανδημίας τα Χριστούγεννα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:51