search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:20
MENU CLOSE

Σίριαλ και… ξερό ψωμί

30.09.2021 18:29
tiletheasi-new

Άλμα τηλεθέασης πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, η σειρά «Σασμός» του Alpha. To επεισόδιο της σειράς με θέμα το έθιμο της συμφιλίωσης και την κατάλυση της (κρητικής) βεντέτας εκτόξευσε το δείκτη τηλεθέασης στο 16,4% ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.701.000 τηλεθεατές.

Το επεισόδιο στο οποίο η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο ενώ η Βασιλική ξεσπούσε στο Μαθιό, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον Στεφανή, καθήλωσε την πλειονότητα των τηλεθεατών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

Οι εξελίξεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα το επίμαχο επεισόδιο να δημιουργήσει διαφορά έξι ποσοστιαίων μονάδων από τις «Άγριες μέλισσες» που πλασαρίστηκαν χθες στη δεύτερη θέση της λίστας των δέκα προγραμμάτων με τις καλύτερες τηλεθεαματικότητες της ημέρας.

Με τη γλώσσα των αριθμών, οι δύο σειρές είχαν διαφορά περι τις 620.000 τηλεθεατές.

Η διαφορά δε που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο «Σασμό» και το συναφές ως προς το θέμα- τη βεντέτα, πλην όμως τη μανιάτικη- σίριαλ «Η γη της ελιάς» που προβάλλονται ταυτόχρονα σε Alpha και Mega αντιστοίχως, σχεδόν άγγιξε τις επτά μονάδες.

Άξιο προσοχής είναι το γεγονός ότι τα επεισόδια των τριών σειρών απέσπασαν την προσοχή αθροιστικά περίπου 3,7 εκατ. τηλεθεατών!

Καλά τα πήγε και η απευθείας μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Γιουβέντους- Τσέλσι στο πλαίσιο του Champions League από το Mega που έφερε στη συχνότητα του σταθμού 604.000 τηλεθεατές. Το ματς μεταδόθηκε σε μια ώρα δύσκολη, υπο την έννοια ότι σε εκείνο το διάστημα στον «αέρα» του Αντ1 ήταν οι «Άγριες μέλισσες» και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε επίσης «απέναντι» του τον «Σασμό».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι δύο κεντρικά δελτία ειδήσεων ξεχώρισαν μέσα στη μέρα, του Σκάι και του Alpha, κάτι που καιρό είχε να συμβεί. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Διότι στην τηλεθέαση των ειδήσεων παίζουν ρόλο μια σειρά παραμέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Κινητικότητα στο Ραδιόφωνο, που όμως θέλει την… ακινησία

To Bachelor αναρωτιέται τι χρώμα έχει η Ακρόπολη κι αν μένει κάποιος εκεί… (Video)

Τηλεθέαση: Το… αουτσάιντερ άφησε πίσω χιλιόμετρα τις «βασίλισσες» της πρωινής ζώνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:08