search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Ντόλι Πάρτον: Δηλώνει ενθουσιασμένη με τη διασκευή του «Jolene» από τον Lil Nas Χ

01.10.2021 18:53
dolly-parton-new

Μία διασκευή του θρυλικού τραγουδιού «Jolene» έκανε ο καλλιτέχνης Lil Nas X για να δεχτεί τα συγχαρητήρια από τη σταρ της κάντρι μουσικής και δημιουργό της επιτυχίας, Ντόλι Πάρτον.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος έγινε γνωστός με το single του «Old Town Road» ερμήνευσε το τραγούδι στο BBC Live Lounge στις 21 Σεπτεμβρίου.

«Ενθουσιάστηκα όταν κάποιος μου είπε ότι ο Lil Nas X διασκεύασε το τραγούδι μου “Jolene”. Το έψαξα και το άκουσα αμέσως … και είναι πραγματικά, πραγματικά καλό» έγραψε η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι στον λογαριασμό της στο Instagram και συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφία της με τον Lil Nas X από τα παρασκήνια εκδήλωσης.

«Φυσικά, τον αγαπώ ούτως ή άλλως» πρόσθεσε η Ντόλι Πάρτον. «Έμεινα έκπληκτη και με τιμά και με κολακεύει. Ελπίζω να κάνει καλό και στους δυο μας. Ευχαριστώ @lilnasx».

Η Ντόλι Πάρτον έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη της για τον Lil Nas X και σε συνέντευξή της το 2019 είχε τονίσει ότι ελπίζει να συνεργαστεί μαζί του σε ένα πρότζεκτ στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Γκλόρια Εστεφάν: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 9 της χρόνια (Video)

Ελένη Φιλίνη: Παραλίγο να πεθάνω – Οι γιατροί είχαν πει «τέλος» (Video)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δέχτηκα εργασιακό bullying – Δε θα κάνω τον Φρόιντ κανενός» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59