search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δέχτηκα εργασιακό bullying – Δε θα κάνω τον Φρόιντ κανενός» (Videos)

01.10.2021 11:13
vicky-xatzivasileioy-new

Για το «Πάμε Πακέτο» που όπως όλα δείχνουν «έκλεισε» για πάντα, τα μελλοντικά της βήματα στην τηλεόραση αλλά και το εργασιακό bullying που έχει υποστεί μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Το προϊόν αυτό λείπει στον κόσμο, ήταν κάτι πολύ αγαπημένο, γιατί απευθυνόταν στο ανθρώπινο συναίσθημα. Δεν ήταν στην λογική, αλλά σε αυτό που νιώθει η ψυχή και λιγότερο σε αυτό που σκέφτεται το μυαλό. Αυτό είναι πάντα πιο δυνατό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω το Πάμε Πακέτο. Με 2-3 τρόπους έχω πάρει μηνύματα από το σύμπαν ότι αυτός ο κύκλος έχει ολοκληρωθεί. Νιώθω ευλογημένη που υπηρέτησα αυτόν τον κύκλο εκπομπών για 14 χρόνια, δεν μπορεί όμως να είσαι μέσα στους ίδιους κύκλους συνέχεια, οι άνθρωποι εξελίσσονται μόνο μέσα από την αλλαγή» τόνισε, ενώ απαντώντας αν θα συνεχίσει να ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης, είπε: 

«Φυσικά. Και μάλιστα, κι εγώ η ίδια έχω προτείνει πράγματα που έχουν κάτι να δώσουν. Να είσαι μέρος της λύσης σε αυτό που προσλαμβάνουν οι άνθρωποι κι όχι μέρος των προβλημάτων. Θα ήθελα να κάνω έναν συνδυασμό ενημέρωσης, αλλά και χρηστικής πληροφορίας, σαν το κανάλι που έχω στο YouTube».

Αναφερόμενη, τέλος, στις άσχημες εμπειρίες που έχει βιώσει πίσω από τις κάμερες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τονίζει:

«Πέρασα δυσκολίες όσο ήμουν σε ένα κανάλι. Φαντάζομαι αντίστοιχες με εκείνες που πέρασε κι η Ελεονώρα. Δεχτήκαμε κι ένα ωραιότατο εργασιακό bullying.

Άνοιξα ένα πρωί την τηλεόραση και είδα να στρέφεται εναντίον μου ένας άνθρωπος που ήταν αντιπρόεδρος του καναλιού και να με σχολιάζει με άσχημο και καθόλου κομψό τρόπο. Τι μπορείς να κάνεις εκείνη την στιγμή;

Ο καθένας έχει τις δικές του διαταραχές. Δεν θα κάνω τον Φρόιντ κανενός. Ας ασχοληθεί ο καθένας με τον εαυτό του».

Διαβάστε επίσης:

Ζωή Παπαδοπούλου: Έκανα αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά

Σοφία Βεργκάρα: Γδύθηκε για χάρη του… καφέ (Photo)

Ρονάλντο: Η μαμά του απορρίπτει τη «νύφη» Χεορχίνα – «Τον θέλει μόνο για τα λεφτά του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27