search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Ρονάλντο: Η μαμά του απορρίπτει τη «νύφη» Χεορχίνα – «Τον θέλει μόνο για τα λεφτά του»

30.09.2021 21:01
Ο οικογενειάρχης Κριστιάνο έγινε viral - Media

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι φόβος και τρόμος για κάθε αντίπαλη άμυνα αλλά μπροστά στη μητέρα του φαίνεται ότι τα…«χάνει»

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή (και της μητέρας του), εκείνη δεν φαίνεται να θέλει την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ως νύφη της, παρόλο που μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συγκεκριμένα κορίτσι.

Το γεννημένο στην Αργεντινή μοντέλο δεν φαίνεται να κάνει «κλικ» στην κ. Ντολόρες, η οποία θεωρεί πως η Χεορχίνα είναι μαζί με την κανακάρη της για τα χρήματα που βγάζει. Έτσι, φέρεται να αντιδρά στο ενδεχόμενο ο γιος της με τη συμβία του να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Ο Κριστιάνο ποζάρει με κούπα στην περίοδο που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους μαζί με τη Χεορχίνα και τη μητέρα του / Φωτογραφία: AP Photos



Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Χεορχίνα εξέφρασε μέσω του ντοκιμαντέρ στο Netflix «Soy Georgina», που αφορά τη ζωή της, την επιθυμία της να παντρευτεί τον Κριστιάνο. Ωστόσο, η 27χρονη είχε αναφέρει πως για να συμβεί κάτι τέτοιο «δεν εξαρτάται από μένα».

Μένει να φανεί κατά πόσο τα ρεπορτάζ έχουν βάση, ή απλώς κυκλοφορεί μια φημολογία που δεδομένα «πουλάει», καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της, αποφάσισε δικαστήριο

Λάκης Γαβαλάς: Ανοίγει τις πόρτες του εγκαταλελειμμένου του «παλατιού» (Video)

Tζέιμς Μποντ: Διθύραμβοι για τον Ντάνιελ Κρεγκ στο «κύκνειο άσμα του» ως 007

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:28