search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της, αποφάσισε δικαστήριο

30.09.2021 18:15
free_britney_new

Τέλος στο καθεστώς κηδεμονίας της μεγάλης σταρ από τον πατέρα της έθεσε δικαστήριο στο Λος Άντζελες.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέτυχε μια μεγάλη νίκη στη δικαστική μάχη με τον πατέρα της, Τζέιμι, καθώς δικαστήριο στο Λος Άντζελες αποδέχθηκε ότι η κηδεμονία στην οποία η τραγουδίστρια υπόκειται από το 2008 «αντανακλά ένα τοξικό περιβάλλον» και αποφάσισε να τον απομακρύνει από τη θέση του κηδεμόνα.

Το Ανώτερο Δικαστήριο της πόλης αποδέχθηκε αίτημα της Σπίαρς και των συνηγόρων της για τέλος της κηδεμονίας της από τον Τζέιμι Σπίαρς, μετά από το δραματικό αίτημα της τραγουδίστριας, ότι «θέλω πίσω τη ζωή μου», σημειώνοντας ότι η «παρούσα κατάσταση είναι μη αποδεκτή».

Πλέον απομένει το τελευταίο βήμα, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, όταν το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Σπίαρς «τη ζωή της», δηλαδή, τον έλεγχο των οικονομικών της και το πλήρες δικαίωμα να αποφασίζει εκείνη για τη ζωή της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τζέιμι Σπίαρς πρόσφατα είχε ζητήσει από το δικαστήριο να λήξει το καθεστώς κηδεμονίας, ωστόσο οι συνήγοροι της τραγουδίστριας είχαν επιμείνει ότι η απομάκρυνσή του από τη θέση του κηδεμόνα ήταν απαραίτητο πρώτο βήμα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το δικαστήριο χαρακτήρισε την απόφασή του μη εφέσιμη, αν και οι δικηγόροι του Τζέιμι Σπίαρς δήλωσαν ότι θα εξετάσουν τις δυνατότητές τους. Από την πλευρά του, ο συνήγορος της Σπίαρς είπε ότι θα εξετάσει εξονυχιστικά τα πεπραγμένα του Τζέιμι, από το 2008 ως σήμερα.

Διαβάστε επίσης

Λάκης Γαβαλάς: Ανοίγει τις πόρτες του εγκαταλελειμμένου του «παλατιού» (Video)

Tζέιμς Μποντ: Διθύραμβοι για τον Ντάνιελ Κρεγκ στο «κύκνειο άσμα του» ως 007

Άκης Πετρετζίκης: Τα ομορφότερα στιγμιότυπα από τον γάμο του σε 10 φωτογραφίες! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50