search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Ζωή Παπαδοπούλου: Έκανα αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά

01.10.2021 10:43
zoi-papadopoyloy-new

Λίγες ημέρες πριν, αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της για δεύτερη φορά.

Ο λόγος για τη Ζωή Παπαδοπούλου η οποία με μια ανάρτησή της στο Instagram μοιράζεται την εμπειρία της στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο.

«Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ..αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο.  Είναι στενάχωρο δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..

Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει..  Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης.

Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις. Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια. Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως.

Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι..Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!» έγραψε, δίπλα σε μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να κάνει το σήμα της νίκης από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βεργκάρα: Γδύθηκε για χάρη του… καφέ (Photo)

Ρονάλντο: Η μαμά του απορρίπτει τη «νύφη» Χεορχίνα – «Τον θέλει μόνο για τα λεφτά του»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της, αποφάσισε δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09