search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:42
MENU CLOSE

Ο ΣΚΑΪ απαντά σε φήμες και σενάρια για «κόψιμο» του «Big brother»

01.10.2021 17:34
bigbrother_new

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα σενάριο που θέλει τον ΣΚΑΪ να βάζει πρόωρο τέλος στο ριάλιτι «Big brother». Υποστηρίζεται μάλιστα ότι το φινάλε από το κανάλι του Φαλήρου προσδιορίζεται περι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Άμεση είναι η αντίδραση του σταθμού. «Το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει κανονικά την διάρκεια του. Δεν υπάρχουν σχέδια συντόμευσης του», έκαναν σαφές στο «Ποντίκι» άνθρωποι από το περιβάλλον του ΣΚΑΪ, που βρίσκονται κοντά στο κέντρο λήψης αποφάσεων του καναλιού.

Μάλιστα το ανυπόστατο του πράγματος, όπως ισχυρίζονται,  το υπογραμμίζουν επισημαίνοντας ότι «απόδειξη των αντίθετων προθέσεων που έχει ο σταθμός για το «Big brοther» είναι το γεγονός πως από την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ επισήμως ανακοίνωσε την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι ώστε να υπάρχουν και να προβάλλονται επεισόδια για το υπόλοιπο διάστημα».

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι «το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί εκεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως προβλέπεται στον αρχικό σχεδιασμό  για», τονίζοντας  ότι στη συνέχεια ο ΣΚΑΪ θα βγάλει το «Survivor». Προς επίρρωση της θέσης του σταθμού να διατηρήσει το ριάλιτι στο προγραμμα του αναφέρουν πως στο κανάλι έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για το «Big brother» της επόμενης σεζόν. Ο χρόνος πάντως θα δείξει.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες επενδυτικές κινήσεις από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Ενθουσιασμός και τηλεθέαση για το «Μουσικό κουτί» με τον Έρικ Μπάρντον

Τζορτζ Κλούνεϊ – Μπραντ Πιτ: Οι δυο σταρ στην ίδια ταινία!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40