search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:59
MENU CLOSE

J2US: Θετικός στον κορωνοϊό και ο Μαρίνος Κόνσολος

03.10.2021 18:04
kosnolos_dimou

Άλλο ένα θύμα του κορωνοϊού μετρά το J2US. Ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στην covid 19 και βρίσκεται σε καραντίνα.

«Aπό χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορωνοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live», έγραψε στον λογαριασμό στο Instagram.

«Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας», συνέχισε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Διαβάστε επίσης:

Γκόρντον Ράμσεϊ: Τον «έκοψε» Ελληνίδα γιαγιά – Έβαλες «πολύ αλάτι» (Videos)

Ρόδος: «Είπα ή τώρα θα φύγω όρθια ή την επόμενη φορά θα βγω από το σπίτι μέσα σε φέρετρο…»

Ορέστης Τζιόβας για Λιγνάδη, Φιλιππίδη: «Πληρώνουν την αλαζονεία τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42