search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Γκόρντον Ράμσεϊ: Τον «έκοψε» Ελληνίδα γιαγιά – Έβαλες «πολύ αλάτι» (Videos)

03.10.2021 17:25
Κορωνοϊός: Ο Γκόρντον Ράμσεϊ απέλυσε 500 υπαλλήλους χωρίς καμία εγγύηση - Media

Viral έγινε το βίντεο από τη νέα εκπομπή του Γκόρντον Ράμσεϊ, με τίτλο «Gordon, Gino & Fred Go Greek», που γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Το βίντεο, που γυρίστηκε στη Σαντορίνη, δείχνει τον διεθνούς φήμης σεφ να ετοιμάζει Salsa Verde και να τη δίνει στην κυρία Κατίνα για να τη δοκιμάσει.

Το σχόλιό της για τη μαγειρική του και όσα ακολούθησαν ξεκαρδιστικά. «Πολύ αλάτι», του λέει με τον ίδιο και την παρέα του να ξεσπούν σε γέλια, προσπαθώντας να καταλάβουν τι πήγε στραβά.

«Ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα του σεφ απευθυνόμενος στη γιαγιά Κατίνα, που διαθέτει ταβέρνα στο νησί και φημίζεται για τον μουσακά της.

Μιλώντας στο Open, η γιαγιά Κατίνα εξήγησε πως για όλα έφταιγε η κάπαρη.

«Δεν την είχε ξαρμυρίσει πρώτα. Την έριξε όπως ήταν με την άλμη και επίσης έβαλε και αλάτι. Πολύ αλμυρή, έγινε λύσσα», ανέφερε.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων άν ο διάσημος σεφ της είπε κάτι για την παρατήρησή της, απάντησε: «Με εμένα ήταν ευγενικότατος. Κύριος. Να μου τραβήξει την καρέκλα, να μου σερβίρει το φαγητό μου. Να βάλει το ποτό μου. Τα πάντα. Εξαιρετικότατος άνθρωπος. Μου φιλούσε τα χέρια, με αγκάλιαζε».

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο υπουργοί που «σαρώνουν» σε δημοσκόπηση

Η Αλγερία έκλεισε τον εναέριο χώρο της στη Γαλλία

Γαλλία: Πέθανε στα 78 του ο Μπερνάρντ Ταπί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:47