search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ εξόργισε Ιταλό σεφ: «Η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη» (video)

29.09.2021 11:16
gordonramsay_299

Εύσημα στην ελληνική γαστρονομία απέδωσε ο Βρετανός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ προκαλώντας την αντίδραση του Ιταλού συναδέλφου του Τζίνο Ντ’ Ακάμπο.

«Ειλικρινά, πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική», ακούγεται να λέει ο Ράμσεϊ, απευθυνόμενος στον Ιταλό σεφ, ο οποίος έκπληκτος και… τσαντισμένος απάντησε «δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά» ζητώντας την υποστήριξη του Γάλλου σερβιτόρου, Φρεντ Σιριέιτς, ο οποίος δικαίωσε τον Ράμσεϊ.

«Η αλήθεια είναι ότι στην Κρήτη υπάρχει ένα χωριό, όπου οι κάτοικοι ζουν 90-100 χρόνια. Και αυτό λόγω του φαγητού και του κλίματος», είπε ο Σιριέιτς.

«Η ιταλική διατροφή είναι μια από τις διασημότερες στον κόσμο και προσφέρει μακροζωία», αντέτεινε ο Ντ’ακάμπο για να λάβει από τον Βρετανό σεφ την απάντηση: «Στην Ελλάδα ζουν περισσότερο».

Τον σπαρταριστό διάλογο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του δικτύου ITV. Μέσα από την εκπομπή παρουσιάστηκαν στο κοινό παραδοσιακά ελληνικά φαγητά. Η εκπομπή για την Ελλάδα, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά, απέδειξε ότι η ελληνική γαστρονομία φιγουράρει στις καλύτερες της Ευρώπης. Ξεκινώντας την περιπέτειά τους από την Κρήτη συνέχισαν την πορεία τους στη Σαντορίνη, στη Μύκονο, στην Αθήνα και στα Μετέωρα…

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Τα καυτά φιλιά στη φωτογράφιση, η δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι και η απρόσμενη αποχώρηση (Videos)

Άρης Πορτοσάλτε: Προτείνει συντάξεις μόνο για εμβολιασμένους (Video)

Κιθαρίστας γνωστού συγκροτήματος είναι εξαφανισμένος επί 26 χρόνια – Ακόμη τον περιμένουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39