search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:30
MENU CLOSE

GNTM: Τα καυτά φιλιά στη φωτογράφιση, η δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι και η απρόσμενη αποχώρηση (Videos)

29.09.2021 10:34
gntm-fotografisi-new

Μια δοκιμασία αποχώρησης με μπόλικη δόση ρομαντισμού ήταν η αφορμή ώστε οι διαγωνιζόμενοι του GNTM να έρθουν πολύ κοντά, ξεπερνώντας τις συστολές τους.

Οι 20 παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star βρέθηκαν με τους τέσσερις κριτές στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά, ενώ κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να… πάρουν τη δουλεία και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Μάλιστα, η Ισμήνη και ο Γιώργος έκαναν την αρχή σε μια απαιτητική φωτογράφιση…

Τα κορίτσια και τα αγόρια χωρίστηκαν σε ζευγάρια επιχειρώντας να αποδείξουν την υποκριτική τους ικανότητα σε συνδυασμό με τις σωστές πόζες.

Μεταξύ αυτών, η Μελίνα και η Ραφαέλα που κλήθηκαν να επιδείξουν επαγγελματισμό και αυθεντικότητα, ποζάροντας ως ερωτευμένες στον φακό

Αντίστοιχα, ο Ντίνος και ο Κωνσταντίνος αν και ίδιου φύλου επίσης, κλήθηκαν να βγάλουν ερωτισμό και ρομαντισμό ως ζευγάρι.

Κάποια απο τα ζευγάρια έδειξαν να έχουν καλή χημεία στη φωτογράφιση, ενώ κάποια άλλα μάλλον δεν τα κατάφεραν.

Η Άννα με τον Θάνο και η Όλγα με τον Αγγαίο ήταν τα ζευγάρια που ξεχώρισαν οι κριτές, με νικητές να αναδεικνύονται τελικά η Άννα με τον Θάνο.

Εκτός GNTM η Ιωάννα Φραγκουλίδου

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν Θοδωρής – Ιωάννα και Γιάννης-Στέλλα, με τους δύο τελευταίους να «σώζονται» από τους συμπαίκτες τους.

Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, τη χειρότερη λήψη την είχε η Ιωάννα, η οποία αποχώρησε

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, σίγουρα ήθελα να παραμείνω και άλλο και να δω και το σπίτι το οποίο δεν πρόλαβα να δω. Τον Θοδωρή τον έχω μέσα στην καρδιά μου χάρηκα που μου έδωσε τη φωτογραφία και θα την έχω σαν αναμνηστικό» είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, από το χθεσινό επεισόδιο δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ορισμένα από τα υποψήφια μοντέλα εμφανίσθηκαν δυσαρεστημένα με τις συνθήκες διαβίωσης, καθώς ενώ οι 20 παίκτες περίμεναν να μπουν σε μια βίλα με πισίνα, ουσιαστικά βρέθηκαν σε έναν ενιαίο χώρο διαμορφωμένο από την παραγωγή όπου αντί για κρεβάτια είχαν ράντζα για να κοιμηθούν. Όσο για την κουζίνα, απείχε πολύ από αυτό που μάλλον είχαν σκεφτεί…

Φυσικά αυτό ήταν ένα «μάθημα» που θέλησαν να δώσουν στα υποψήφια μοντέλα, ωστόσο οι αντιδράσεις τους εκνεύρισαν ιδιαιτέρως την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αργότερα, οι παίκτες μεταφέρθηκαν τελικά στη βίλα που θα έμεναν, με τους κριτές να τους εξηγούν οτι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να τους κάνουν να σκεφτούν αν έχουν επιλέξει σωστά να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα, καθώς υπάρχουν πολλές δυσκολίες για τα μοντέλα.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν το… φοβήθηκε το ροζ σακάκι στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ (Photos)

Κιθαρίστας γνωστού συγκροτήματος είναι εξαφανισμένος επί 26 χρόνια – Ακόμη τον περιμένουν

Σάρον Στόουν: Δεν είχα δουλειά για 20 χρόνια (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25