search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Δεν είχα δουλειά για 20 χρόνια (Photos)

28.09.2021 19:49
saron_stone-new

Η Σάρον Στόουν είναι σαν το παλιό κρασί. Όσο περνάει ο καιρός η ωριμότητα της συναγωνίζεται την ομορφιά της. Η ίδια βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα, από την λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Και δεν μάσησε τα λόγια της. Αρχικά αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που έγινε στην Ελβετία και τα 2/3 του κόσμου τάχτηκε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μην σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δεν σου ανήκει» είπε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός.

Η Σάρον Στόουν μίλησε και για τη σκληρή της μητέρα και τη σχέση που είχε μαζί της την οποία άρχισε να κατανοεί αφού μεγάλωσε. «Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου»

Και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ισότητα των δυο φύλων. Μάλιστα είπε πως όταν έμαθε ότι ο παρτενέρ της στο «Βασικό Ένστικτο» Μάικλ Ντάγκλας έλαβε αμοιβή για τη συμμετοχή του 14 εκατομμύρια δολάρια ενώ εκείνη πολλά λιγότερα, απαίτησε και πέτυχε να αμείβεται εξίσου με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της.

Και συνέχισε: «Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Σάρον», είπε και συνέχισε «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Κρήτη: Άμεσα έως 20.000 ευρώ στους σεισμόπληκτους – Στήριξη και για επιχειρήσεις (Video)

Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας: Πώς λειτουργεί η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης

Βρετανία: Στέρεψαν τα βενζινάδικα – Δεν έχουν καύσιμα τα αυτοκίνητα – Ατελείωτες ουρές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03