search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Ραφήνα: Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες

03.10.2021 13:14
POLICE_PIXABAY

Σοβαρό ατύχημα με τραυματισμένο άντρα επί της Λ. Μαραθώνος συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την Εκκλησία της Ανάληψης Διασταύρωσης Ραφήνας, στην στροφή, στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοσχερώς. Ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο σοβαρά τραυματισμένος οδηγός είναι 26 ετών, κατοικεί στη Ν. Μάκρη και βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο. Η οικογένειά του αναζητά πληροφορίες από οποιονδήποτε ήταν αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος, στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη και προς Αθήνα και περνούσε από το σημείο μεταξύ 21.40 και 22.00 το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου. Όπως τονίζει η ίδια η οικογένεια: «Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το 6977295829».

Διαβάστε επίσης:

Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχεται μείωση από το νέο έτος, λέει ο Σκρέκας

ΕΠΑΛ: Στο στόχαστρο των αρχών 7 ακροδεξιές οργανώσεις για τα επεισόδια – Ο ρόλος εκπαιδευτικού ομοϊδεάτη τους (Video)

Κορωνοϊός – Ψαλτοπούλου: Στο τέλος όλοι θα κάνουμε 3η δόση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:32