search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία: Νέα παρενόχληση του Nautical Geo στην Κύπρο (Video)

04.10.2021 17:11
nautical_geo-new

Και μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από τη Γαλλία, οι Τούρκοι είπαν να συνεχίσουν το χαβά τους. Και ποιος είναι αυτός; Αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα. Να προκαλούν μέχρι τα άκρα και μετά να εμφανίζονται εκείνοι οι αδικημένοι.


Τελευταίο τουρκικό ατόπημα; Συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκεται το ερευνητικό σκάφος Nautical Geo στα ανοιχτά της Κύπρου. Εκεί εμφανίσθηκε Τουρκική φρεγάτα η οποία απαίτησε από το πλοίο να φύγει από το σημείο γιατί… βρίσκεται σε τμήμα της τουρκικής υφαλοκρηπίδας.


Παρόμοιο περιστατικό με το ίδιο σκάφος είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες όταν το Nautical Geo πραγματοποιούσε έρευνες στα ανατολικά της Κρήτης. Και τότε δέχτηκε παρενόχληση δια ασυρμάτου από τουρκικά πλοία.
Φυσικά ο Γάλλος κυβερνήτης όπως είχε κάνει και ανοιχτά της Κρήτης, έδρασε και στα ανοιχτά της Κύπρου. Αγνόησε επιδεικτικά τους τουρκικούς τσαμπουκάδες και συνέχισε το έργο του. Τόνισε μάλιστα στους Τούρκους ότι υπάρχει νόμιμη Navtex, και συνέχισε κανονικά το έργο του.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας για συμμετοχή στον ISIS

Pandora papers: Η φοροδιαφυγή του Μπλερ – Αγόρασε 4όροφο αρχοντικό και απέφυγε φόρους 312.000 λιρών

Άγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο αγρότης που απειλούσε να ανατιναχθεί (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45