search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Επενδυτής τα ‘χει… 300 για τη ΔΕΗ

05.10.2021 07:30
dei-08-new

Είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν οι πολιτικές κόντρες ανάμεσα σε αξιωματική αντιπολίτευση και κυβέρνηση, τόσο για το θέμα των γαλλικών φρεγατών, όσο και για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ, η οποία θα διαμορφώσει νέες ισορροπίες στο περιβάλλον της ενέργειας. Σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ -όπως εντόπισαν και διάφοροι συνάδελφοι- είδηση είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα μπαίνει η CVC, η οποία έχει ήδη μπει στον κλάδο της υγείας, των τροφίμων και όχι μόνο.

Ακούγεται ότι ενδεχομένως το εν λόγω fund θα μπει με μια τρακοσαριά εκατομμύρια με επιδιωκόμενο στόχο να μετέχει μελλοντικά στο μάνατζμεντ.

Δεν ξέρω πώς το βλέπουν οι εγχώριοι παίκτες της ενέργειας, αλλά είναι βέβαιο ότι ουδείς απ’ αυτούς θα μετάσχει στο εγχείρημα.

Ουδείς;;

Επενδυτής από την… Ιντερπόλ

Ένας επιχειρηματίας από το Ισραήλ πασίγνωστος στο εξωτερικό –αλλά και στην Ιντερπόλ, αφού τον καταζητούσαν σε 23 χώρες– μετέχει σε κάποιο σχήμα για την απόκτηση κρατικής εταιρείας;

Διαβάστε επίσης:

Η μπίλια στο Ελληνικό

Φρεγάτες και γαλλικά φράγκα

Θα στρίψουν αλά γαλλικά;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:51