search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:50
MENU CLOSE

Η μπίλια στο Ελληνικό

01.10.2021 07:30
elliniko-new

Η μπίλια για το καζίνο στο Ελληνικό, έκατσε στο… κόκκινο και έτσι φαίνεται ότι έχει βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που βρέθηκαν οι ινδιάνοι οι οποίοι είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό. Η ΓΕΚ θα συμβάλει λοιπόν στο να προχωρήσει το project έχοντας τον πρώτο λόγο συνεπικουρούμενη από έτερο διεθνή καζινά.

Όχι δεν θα φύγει η Mohegan για να μην ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Πάντα βρίσκεται μια λύση αν τα συστήματα συντονιστούν!

Υπουργός θεωρίας;

Προβλήματα συντονισμού, μαθαίνω ότι υπάρχουν στο να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, αποζημιώσεις, έλεγχος κτιρίων και διάφορες άλλες πρόνοιες για τους σεισμοπαθείς στο Αλκαλοχώρι της Κρήτης.

Οι πρώτες συσκέψεις έδειξαν μια έλλειψη καλής διάθεσης να συνεργαστούν οι δήμαρχοι, ο περιφερειάρχης με την κεντρική κυβέρνηση. Τι έκανε ακριβώς ο αρμόδιος υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδης για να λυθούν αυτές οι αρρυθμίες;

Καλά σας ευχαριστεί και σας χαιρετά…

Άλλο καλή θεωρία και άλλο πράξη στο πεδίο.

Γκάλοπ για το ΚΙΝΑΛ

Στο φουλ οι μηχανές των υποψηφίων στο ΚΙΝΑΛ για την εκλογή νέου αρχηγού στα μέσα Δεκεμβρίου. Δύσκολες οι προβλέψεις.

Ολοένα όμως ακούω –και προβλέπω– ότι δεν θα είναι περίπατος για την Φώφη. Κάποιοι που γνωρίζουν πολύ καλά τα εσωκομματικά, λένε ότι προβλέπεται μάχη στήθος με στήθος των υποψηφίων με ανατροπές που μέχρι χθες δεν τις περίμενε κανείς.

Μην σας πω από τώρα ποιον νομίζω ότι επιθυμούν, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε δρόμο ακόμα.

Για να φανταστείτε το ενδιαφέρον που υπάρχει -μιας και ο «μπαλαντέρ» πάντα δίνει λύσεις στα αδιέξοδα και στην πολιτική- «μεγάλο μαγαζί» διεξάγει μέρα – μέρα δημοσκόπηση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ για να δει τις προτιμήσεις των μελών και φίλων, πολύ πριν τον Δεκέμβριο.

Νεώτερα γι’ αυτό, προσεχώς.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες και γαλλικά φράγκα

Ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο

Ρίχνουν εκατομμύρια σε ξενοδοχεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50