search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:15
MENU CLOSE

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε με δάκρυα από το ριάλιτι μόδας (Videos)

05.10.2021 11:13
gntm–new

Την αποχώρηση ενός ακόμη επίδοξου μοντέλου από το GNTM 4 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας από τη συχνότητα του Star.

Στη δοκιμασία της εβδομάδας,οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτριου Κλεάνθους ως άλλοι Rockstars, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ναπολέων, ενώ τα δυο μοντέλα με τη χειρότερη απόδοση ήταν η Άννα Βαλτατζή που είχε και το αβαντάζ και η Στέλλα Παπαδοπούλου, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι η δεύτερη είναι εκείνη που θα δει την πόρτα της εξόδου.

«Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση» δήλωσε η ίδια ξεσπώντας σε κλάματα.

Κάποιοι παίκτες πάντως έδειξαν δυσαρεστημένοι με την αποχώρηση αυτή, καθώς θεωρούν ότι η Άννα είναι αυτή που έπρεπε να αποχαιρετήσει το σπίτι του GNTM.

Διαβάστε επίσης:

Νένα Μεντή: «Δε μένω μαζί με τον σύντροφό μου τα τελευταία 15 χρόνια» (Videos)

Billie Eilish κατά του νόμου περί αμβλώσεων στον Τέξας: «Δικό μου το σώμα, δική μου και η γ@@@@νη απόφαση» (Video)

Κάιλι Τζένερ: Την κατηγορούν για την κακή ποιότητα των μαγιό που λανσάρει (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:15