search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Η αιχμηρή απάντηση του Γεωργούλη στον Μπογδάνο για το Your Face Sounds Familiar

05.10.2021 08:42
georgoulis_new

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της Κ. Καινούργιου στον Alpha και του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, ο οποίος είχε θεωρήσει ότι ήταν λάθος του η συμμετοχή σε τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε πει το εξής: «Ήταν λάθος του που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του YFSF ενώ έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής».

«Γιατί η θέση του κριτή δεν είναι τιμητική;» αναρωτήθηκε  ο Αλέξης Γεωργούλης. Και πρόσθεσε: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή, να το πούμε και αυτό. Αυτό το θέμα όμως το έχουμε συζητήσει και το έχουμε απαντήσει εδώ και δυο χρόνια. Η τελευταία φορά που δούλεψα και ενόχλησε ήταν πριν δυο χρόνια και το φέρνουμε στην επικαιρότητα τώρα, γιατί;».

Διαβάστε επίσης:

Λάβρος Βενιζέλος για τον κορωνοϊό: Πεθαίνουν 300 άνθρωποι την εβδομάδα, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις

Μήνυμα «κύκλων» Γεννηματά: Όχι υποψήφιοι με στήριξη μελών άλλων κομμάτων

Ο Καραγκούνης, ο Φίλης και ο… Ζίζεκ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:21