search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:25
MENU CLOSE

Νίκος Τσουμάνης: Θρίλερ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή – «Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του» (photos/video)

05.10.2021 12:22
tsoumanis_exokentriki

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσούμανη ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότ είχε εκφράσει πρόσφατα την πρόθεση να αυτοκτονήσει…

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που είχε καταγωγή από την Πάργα, βρέθηκε τα ξημερώματα μέσα στο αυτοκίνητο του σε μαρίνα στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Ο Τσουμάνης βρέθηκε δεμένος στο λαιμό του με tireup. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του ποδοσφαριστή προήλθε από ασφυξία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

«Ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του»

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Εργαζόμενες από το κατάστημα εστίασης που στεγάζεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής, άφησαν λίγα λουλούδια πάνω στο αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει η σύντροφός του στο αστυνομικό τμήμα.

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη»

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

Διαβάστε επίσης:

Ναστάζια Μητροπούλου: Συγκλονίζει για την κακοποίηση από τον πρώην της – «Κόντεψα να μείνω παράλυτη» (video)

Με λύματα και ακαθαρσίες πλημμύρισε δημοτικό σχολείο του Ζωγράφου (Photo/Video)

Βασιλακόπουλος: «Παρέλαση μόνο για εμβολιασμένους θεατές και μαθητές με μάσκες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:23