search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Πασχάλης Τσαρούχας για #metoo: «Πολλά ονόματα δεν έχουν καταγγελθεί γιατί κάποιοι φοβούνται» (Video)

05.10.2021 13:08
pasxalis-tsaroyxas-new

Για τη χθεσινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται να κάνουν επίσημες καταγγελίες.

«Ερχόταν ο άλλος σου έλεγε το πρόβλημά του αλλά δεν το υπέγραφε. Αν δεν βάλει την υπογραφή του από κάτω, δεν μπορείς να το τρέξεις. Φοβούνται οι άνθρωποι. Η θέση η δική μου είναι ότι εφόσον έχει ανοίξει αυτό το πράγμα ας ανοίξει τελείως. Καινούργιες καταγγελίες δεν υπάρχουν, αλλά γνωρίζω πολλά ονόματα και υποθέσεις που δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα» είπε συγκεκριμένα.

Παρακολουθήστε από το 7:40′ του παρακάτω βίντεο

«Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις»

«Έγινε για να βρεθούμε ξανά και να οργανώσουμε πώς θα πάμε παρακάτω. Δύο υποθέσεις έχουν μείνει ανοιχτές και πρέπει να κλείσουν. Έχουμε κάποιες δυσκολίες.

Συμβαίνουν πράγματα που είναι πολύ δυσάρεστα. Δεχόμαστε πιέσεις και εμείς και άνθρωποι που εμπλέκονται με τις υποθέσεις. Θα χρειαστεί να πάρει πολιτικές αποφάσεις το Σωματείο για να πάνε μπροστά τα πράγματα.

Ο πρώτος καιρός ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Εγώ έπαιρνα τους φακέλους και συγκαλούσα το συμβούλιο. Όταν διαβάζαμε τις υποθέσεις άκουγες βογκητά. Συνάδελφος άνδρας έκλαιγε.

Όσο πέρναγε ο καιρός σκληρύναμε και εμείς. Δεν μας σόκαραν πια. Είναι πολύ δυσάρεστα αυτά και ειδικά για τους ανθρώπους που τα υπέστησαν» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Γαλανός – Έλενα Σαγανά: Γιατί ανέβαλαν επ’ αόριστον τον γάμο τους

Ο Τίμος Ζαχαράτος μιλάει για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα: «Σιγά-σιγά, θα το πάρω το κορίτσι» (Video)

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε με δάκρυα από το ριάλιτι μόδας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:51