search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:39
MENU CLOSE

Η Νίκη Λυμπεράκη θα δίνει τη «Μεγάλη εικόνα» στο Mega

06.10.2021 17:20
Nikh Lymperaki -new

Την επανεμφάνιση της μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες ετοιμάζεται άμεσα να κάνει η Νίκη Λυμπεράκη, από τη συχνότητα του Mega. Tο κανάλι πριν από λίγη ώρα δημοσιοποίησε ότι η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει την εβδομαδιαία εκπομπή «Μεγάλη εικόνα», δίνοντας περιγραφή πλαισίου και στόχου.

«Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς, η αναζήτηση της ουσίας μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. Με αυτό τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας η «Μεγάλη εικόνα» του Mega.

 Η Νίκη Λυμπεράκη με τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα γεγονότα, όσα καθορίζουν τις ζωές μας αλλά και πρωταγωνιστές γνωστών ή αγνώστων ιστοριών που αξίζει να ειπωθούν. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «Μεγάλη εικόνα», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων», αναφέρει το κανάλι.

Δαβάστε επίσης :

Σασμός – Spoiler: Ένας νέος έρωτας ανατρέπει τα πάντα

Παραπολιτικά FM: Αβεβαιότητα και για την εκπομπή Μπογδάνου μετά τη διαγραφή του

ΑΝΤ1: Τα χαμηλά νούμερα στην πρωινή ζώνη σήμαναν συναγερμό – Οι αλλαγές που σκέφτονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:39