search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί με τραυματίες σε λύκειο του Τέξας – Βίντεο-σοκ μέσα από το σχολείο (Videos)

06.10.2021 19:04
texas-new
Πηγή: twitter/abc13houston

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα λύκειο του Τέξας, προκαλώντας τον τραυματισμό ανθρώπων, αναφέρει η τοπική αστυνομία και μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Η δημοσιογράφος Nerissa Knight ανήρτησε βίντεο που φέρεται να προέρχεται από το σχολείο στο οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό, όπου φοιτά και η κόρη της.

«Βρισκόμαστε στην περιοχή όπου έλαβε χώρα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, στο λύκειο του Τίμπερβιου», ανέφερε η αστυνομία του Άρλινγκτον στο Twitter.

Στα πλάνα που μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ισχυρή αστυνομική παρουσία περιμετρικά του κτιρίου, στο οποίο φοιτούν σχεδόν 2000 μαθητές, σε αυτήν την πόλη που βρίσκεται μεταξύ του Ντάλας και του Φορτ Ουόρθ, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας.

«Φαίνεται πως καθηγητές έχουν τραυματιστεί, είδαμε τουλάχιστον έναν μαθητή να απομακρύνεται με φορείο», είπε ο Οντάριο Χιούιτ, ο πατέρας ενός μαθητή, που έκανε δηλώσεις στο τοπικό παράρτημα του CBS.

Οι μαθητές κλείστηκαν στο εσωτερικό του σχολείου. «Η κόρη μου βρίσκεται σε μια αίθουσα» και «ο γιος μου έχει φοβηθεί», είπε ο Χιούιτ.

Το τοπικό παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου NBC επιβεβαίωσε πως από τους πυροβολισμούς υπάρχουν θύματα.

«Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί» και η αστυνομία «αναζητά τον ύποπτο», δήλωσε από την πλευρά του στο NBC ο δήμαρχος της πόλης Τζιμ Ρος.

Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Με 30 αστυνομικούς ενισχύεται το AT Ομόνοιας- Ο νόμος για τις πορείες εφαρμόζεται κανονικά

Στο ΣτΕ ο Μπουρνούς – «Αυξήθηκαν έως και 56% οι αντικειμενικές στα καμένα»

Δολοφονία στην Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε να κάνω ο Σατανάς» – Πως η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34