search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Καβάλα: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε να κάνω ο Σατανάς» – Πως η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση

06.10.2021 18:44
peripoliko-new

Χρειάστηκε να περάσει ενάμισης χρόνος προκειμένου οι αστυνομία να εξιχνιάσει μια δολοφονία που είχε γίνει στην Καβάλα με θύμα έναν αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί με μέθοδο ακολουθούσαν τα στοιχεία και κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.


Πρόκειται για έναν Έλληνα με ψυχικές διαταραχές ο οποίος όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «Τον σκότωσα γιατί έτσι μου είπε ο Σατανάς».


Η ανακοίνωση για την εξιχνίαση από την Ασφάλεια Καβάλας έχει ως εξής:


«Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας ημεδαπός.
Από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος αλλοδαπού, πράξη που έλαβε χώρα την 23-8-2020, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 24-8-2020, εντοπίσθηκε 58χρονος αλλοδαπός σε αγροτική περιοχή του οικισμού Κάριανης Καβάλας, θανάσιμα τραυματισμένος στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο. Έπειτα από εξειδικευμένη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία και εργαστηριακά δεδομένα που προέκυψαν από την ανάλυση ευρημάτων, διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες, στη Θεσσαλονίκη και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη κατόπιν έκδοσης σχετικού Εντάλματος Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.»  

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παλαιοκώστας: Ο «Φαντομάς» που θα εκτίσει την ποινή του από το σπίτι του – Έχει καταδικαστεί σε 197 χρόνια και 376 μήνες

Υπόθεση Βαλυράκη: «Τον χτύπησαν 15 φορές με διαφορετικά όργανα – Όλα δείχνουν δολοφονία», υποστηρίζουν οι δικηγόροι του

Μυρτώ: Θα συνεχίσει την θεραπεία της σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41