search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:10
MENU CLOSE

Μυρτώ: Θα συνεχίσει την θεραπεία της σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία

06.10.2021 17:03
myrto_tis_parou-new

Θετικότατη εξέλιξη στο θέμα της μικρής Μυρτούς η οποία είχε χτυπηθεί δολοφονικά από Πακιστανό στην Πάρο. Η Μυρτώ βρίσκεται καθηλωμένη εδώ και 9 χρόνια, σε ένα κρεβάτι με 100% ποσοστό αναπηρίας και πριν λίγες ημέρες η οικογένεια της βρήκε θετική ανταπόκριση από το κέντρο νευροεπιστημών του Ανόβερου.


Έτσι το 23χρονο κορίτσι θα μπορέσει να συνεχίσει στη Γερμανία τη θεραπεία που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η μητέρα της Μυρτούς η οποία έγραψε στο facebook: «Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα».


Και η μητέρα της μικρής Μυρτούς συνέχισε: «Ευχαριστώ όλους όσοι προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις, λόγω covid-19 και γενικά του υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα.

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών. Μα πάνω και πρώτα απ’ όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε. Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ».

Η οικογένειά της Μυρτούς έχει προσφύγει στο ΣτΕ, ζητώντας να αναιρεθεί απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, που απέρριψε το αίτημα καταβολής αποζημίωσης. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της κοπέλας τα είχε βάλει με το ελληνικό κράτος, λέγοντας πως «…μας έχουν αφήσει στην τύχη μας».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πλήρη ελευθερία για τους εμβολιασμένους στην εστίαση ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης – Καταργούνται τα mini lockdown

Διαγραφή Μπογδάνου: Ο Δένδιας ξεκαθαρίζει, «καμία διαφοροποίησή μου από τον Μητσοτάκη»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή – «Οι αλήθειες έχουν κόστος» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:10