search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εμβολιαστικά Κέντρα στους χώρους των πανεπιστημίων

08.10.2021 14:32
oldphotospanep1400580363.jpg

Προκειμένου να διευκολυνθούν φοιτητές και καθηγητές που επιθυμούν να εμβολιαστούν ξεκινούν μέσα στους χώρους των πανεπιστημίων τη λειτουργία τους εμβολιαστικά κέντρα για την προφύλαξη απο τον κορωνοϊό.

Είχαν προηγηθεί ως γνωστόν τα εμβολιαστικά κέντρα έξω απο τις εκκλησίες.  

Ήδη τρία πανεπιστήμια και ειδικότερα αυτά της Πάτρας, το ΕΜΠ και της Κρήτης ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα εμβολιασμού:

Πανεπιστήμιο Πάτρας

Εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργήσουν: Στο Ρίο (Πανεπιστημιούπολη Ρίου – Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας – Κτίριο Α’ – Ισόγειο). Στο Κουκούλι (Πανεπιστημιούπολη Κουκούλι – Φοιτητική Εστία). Στο Μεσολόγγι (Πανεπιστημιούπολη Μεσολογγίου, κτίριο Κ10). Περισσότερες πληροφορίες: https://www.upatras.gr/leitourgia-emvoliastikon-kentron-sto-panepistimio-patron/

ΕΜΠ

Η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενημερώνει ότι ο εμβολιασμός στο ΕΜΠ από κινητή μονάδα θα διενεργηθεί το χρονικό διάστημα 13/10/2021-19/10/2021, 9:00-12:30 (εκτός Σαββατοκύριακου, 16-17/10), στον χώρο του Ιατρείου στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί με το εμβόλιο της εταιρίας PFIZER. 

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τέλος το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα λειτουργήσουν  εμβολιαστικά κέντρα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα το ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία δύο εμβολιαστικών κέντρων σε Ηράκλειο (αμφιθέατρο Μανασάκη) και Ρέθυμνο (χώρος ιατρείου), όπως επίσης και δύο ιατρεία για τους πρωτοετείς φοιτητές.

Διαβάστε επίσης

Βόλος: Χτυπούσε τη γυναίκα του με μένος μπροστά στο ίδιο τους το παιδί

Απεργία εκπαιδευτικών: Αγωγή Κεραμέως και κατά της ΑΔΕΔΥ

Ζαούτης: Αναμένεται έγκριση για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:20