search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Λάρισα: Η Μητρόπολη κέρασε τους… πικραμένους αντιεμβολιαστές σοκολατάκια

24.09.2021 09:47
ekklisia new

Σοκολατάκια… κέρασε η Μητρόπολη Λαρίσης τους αντιεμβολιαστές που έστησαν διαμαρτυρία έξω από τις εκκλησίες όπου στηθηκαν εμβολιαστικά κέντρα.

«Επειδή το κυριότερο επιχείρημα που ακούστηκε εναντίον των εμβολίων είναι ότι όσοι υπηρετούμε τέτοιες πρωτοβουλίες είμαστε μασόνοι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους, ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους» αναφέρει η Μητρόπολη.

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48 (!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή, βάσει προγράμματος, έξω από Ιερούς Ναούς, ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποί μας στη θωράκισή τους ενάντια στην πανδημία» ανέφερε σε ανακοίνωση της η Μητροπολη.

Πράγματι κέρασε σοκολατάκια όσους διαμαρτύρονταν για τον εμβολιασμό ώστε να μην φύγουν …πικραμένοι.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Αγριος καυγάς μεταξύ Παγώνη και Μαυρομμάτη για τους εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας (Video)

Κορωνοϊός: Τα εκτεταμένα τεστ περιόρισαν τη διασπορά στους μαθητές, λέει το υπ. Παιδείας

«Πάμε Φώτη»: Ξύπνησε από το κώμα ο 6χρονος – Συγκινούν οι ζωγραφιές συμμαθητών του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:27