search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στην ΕΡΤ

08.10.2021 13:10
nikolopoulos_new

Ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού κι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστος Νικολόπουλος και τυπικά από σήμερα ενισχύει το δυναμικό της ΕΡΤ.

 Ο Χρήστος Νικολόπουλος ανεβαίνει στην Αγία Παρασκευή ώστε με ουσιαστικό τρόπο και ενεργό ρόλο να υποστηρίξει το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι μέσα από την εκπομπή «Η αυλή των Χρωμάτων».

Η εκπομπή της ΕΡΤ2 για το λαϊκό τραγούδι, πλήρως ανανεωμένη,  ετοιμάζεται να υποδεχθεί παλιούς αλλά και νέους φίλους τον επόμενο μήνα, με ένα ολοκαίνουριο σκηνικό, μια νέα 10μελή ορχήστρα και με θεματικές βραδιές που θα  ξεναγήσουν τους τηλεθεατές στους πιο μνημειώδεις σταθμούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην εκπομπή. Καταθέτει τις αμέτρητες προσωπικές του μαρτυρίες, αλλά και ενορχηστρώνει εξ ολοκλήρου το ρεπερτόριο της βραδιάς. Η βαθιά μουσική του γνώση έχει συνδυαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού εδώ και αρκετές δεκαετίες, και πολλούς από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί  θα τους δούμε να περνούν, κάθε Σάββατο βράδυ, από το σαλόνι μας.

Μέσα από εμβληματικά κομμάτια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε αλλά και τραγουδούμε ξανά και ξανά, «Η αυλή των χρωμάτων» με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Αθηνά Καμπόκογλου, στην παρουσίαση και στην αρχισυνταξία, υπόσχεται να κρατά συντροφιά, δίνοντας μια εναλλακτική στα σαββατόβραδα, για εκείνους που θα βρεθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

Τη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής θα έχει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ  καταξιωμένοι συντελεστές θα φροντίσουν, ώστε ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου να γίνουν η σταθερή παρέα μας τα σαββατόβραδα.

Η ΕΡΤ δείχνει να επενδύει  με φροντίδα στη μουσική ψυχαγωγία τη φετινή σεζόν. Έτσι, μετά το «Mουσικό Kουτί» και το «Δυνατά» έρχεται ανανεωμένη η «Αυλή των χρωμάτων» καλύπτοντας όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Χασαπόπουλος – Βούλγαρη έστειλαν μηλόπιτα στον Παπαδάκη – Η αντίδραση του δημοσιογράφου στον αέρα (Video)

Τηλεόραση: Μάχη για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – Ποιο κανάλι πολιορκεί τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τηλεόραση: Επιστρέφει τo «Mega Stories» με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:35