search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Παραιτήθηκε ο διοικητής του «Γεννηματάς» μετά από καταγγελία για σεξιστική συμπεριφορά

08.10.2021 18:58
nosokomeio-new

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη.

Την παραίτησή του φέρεται να ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έπειτα από καταγγελία που έφτασε στο γραφείο του από υποδιευθύντρια του νοσοκομείου που κατηγορεί το διοικητή για σεξιστική συμπεριφορά. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία αφορά σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του απέρριψε τις καταγγελίες, κάνοντας λόγο για εκδικητικότητα επειδή διέταξε δύο προκαταρκτικές έρευνες.

«Η παραίτησή που υπέβαλα χθες δεν σχετίζεται με την καταγγελία. Έχω υποβάλει και άλλες φορές την παραίτηση μου λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο νοσοκομείο όμως δεν είχε γίνει δεκτή» είπε στο thestival.gr, προσθέτοντας ότι η καταγγελία είναι προϊόν εκδίκησης, καθώς ζήτησε «δυο προκαταρκτικές έρευνες, οι οποίες υπεγράφησαν στις 6/10».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρώτη προκαταρκτική έρευνα αφορά την μη παράδοση ενός εγγράφου (γνωμοδότηση) προς τα μέλη του ΔΣ. Η δεύτερη περίπτωση αφορά μία ποσότητα μασκών που εντοπίστηκε στις αποθήκες του νοσοκομείου και δεν ήταν καταγεγραμμένη.

Διαβάστε επίσης:

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Επειδή αρνήθηκα, έχασα ρόλο σε σήριαλ» (Video)

Κι όμως έγινε και αυτό: Δικαστήριο στην Τουρκία του Ερντογάν αθώωσε φοιτητές που συμμετείχαν σε πορεία Pride

Γιώργος Καραγιάννης για Αρκαλοχώρι: Δεν κάνουμε πολιτική πάνω στα συντρίμμια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34