search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: «Επειδή αρνήθηκα, έχασα ρόλο σε σήριαλ» (Video)

08.10.2021 18:47
screenshot

«Είναι πολύ σοκαριστικό αυτό που έγινε με το #metoo. Κάθε φορά που το φέρνω στο μυαλό μου με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, η ηθοποιός Ανδρομάχη Δαυλού -μεταξύ άλλων- που έχασε το ρόλο της σε σήριαλ, επειδή δεν ενέδωσε σε σεξουαλική παρενόχληση.

«Έχω βιώσει κάποια περιστατικά που δεν ήταν άξια καταγγελίας. Έτυχε σε μένα το κάλεσμα να είναι νυχτερινό και για πρόβα τηλεοπτική. Κάπου εκεί φοβήθηκα, είπα τώρα τηλεοπτική πρόβα, βράδυ, σε κλειστό χώρο; Κάπου εκεί τρόμαξα. Αρνήθηκα. Δυο αρνήσεις μου έφταναν για να χαθεί ο ρόλος μου από το σήριαλ…

Ήμουν και εγώ μικρή, ήταν 20 χρόνια πριν, δεν το διεκδίκησα, δεν ρώτησα γιατί δεν συνεχίστηκε ο ρόλος μου» εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη Δαυλού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή του Open και τη Μπέτυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Δεν μου δόθηκε και καμία σαφής εξήγηση. Αρνήθηκα τα δυο καλέσματα και εξαφανίστηκα και φυσικά δεn δέχτηκε ποτέ να ξαναδουλέψουμε. Έχω κι άλλο που αρνήθηκα πάλι και ο ρόλος μου, επειδή ήταν κανονικός ρόλος, πέθανε, έπαθε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ήταν ένα καθαρά ερωτικό κάλεσμα και μετά εξαφανίστηκα».

Διαβάστε επίσης:

H Adele επέστρεψε και δεν θα την αναγνωρίσετε – Πώς έχασε 43 κιλά! (Photos)

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:08