search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Σάνεν Ντόχερτι: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

08.10.2021 10:54
doherty_shannen

Η Σάνεν Ντόχερτι έχει πολλές φορές μιλήσει γα τη σκληρή μάχη που έδωσε και εξακολουθεί να δίνει με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για το συγκεκριμένο είδος καρκίνου και η ηθοποιός θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αναρτώντας στο instagram φωτογραφίες από τη ζωή της ως ασθενής.

Η «Μπρέντα» του Beverly Hillas αποκάλυψε πέρυσι ότι ο καρκίνος της επέστρεψε και βρίσκεται σε στάδιο 4 γράφει στην ανάρτησή ότι θέλησε «να μοιραστεί περισσότερα από την προσωπική της “διαδρομή” από την πρώτη διάγνωση στη δεύτερη».

«Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους».

«Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Είχα πολλές ρινορραγίες από τη χημειοθεραπεία. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είχε την ίδια εμπειρία. Ένιωθα επίσης εξουθενωμένη. Προσπαθούσα να μου φτιάξω τη διάθεση φορώντας τις αστείες πυτζάμες που μου χάρισε η φίλη μου η Κρίστι. Κατάφεραν όντως να μου φτιάξουν το κέφι; Ναι!!! Lol. Έδειχνα γελοία και αυτή η γελοιότητα με έκανε να γελάω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να αντέξω αυτό που μου φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω όλοι μας να καταφέρουμε να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τις αδύνατες καταστάσεις» έγραψε η Ντόχερτι.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: Παίρνω κάθε μέρα στο τηλέφωνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (video)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα δύο χρόνια (videos)

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η αντίδρασή του όταν η σύζυγός του, Δήμητρα Παπαδήμα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59