search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:05
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καζάκου: «Αφήστε ήσυχη την κόρη μου» (Video)

11.10.2021 12:43
kwnstantinos-kazakos

Για την κόρη του, Τζένη Καζάκου, τη συνεργασία του στο σανίδι με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη, και το ελληνικό #metoo, μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Όπως είπε, με την Τάνια Τρύπη, την οποία χαρακτήρισε ως «εξαιρετική ηθοποιό» , έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρο, αλλά και στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Αφήστε ήσυχη την κόρη μου»

Αναφερόμενος στη συγκρίσεις που κάνουν πολλοί, μεταξύ της μητέρας του -της αείμνηστης Τζένης Καρέζη-, και της κόρης του, Τζένης Καζάκου, ο δημοφιλής ηθοποιός ξέσπασε λέγοντας:

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει και εγώ. Πολλοί άνθρωποι θα το έχουν έτσι στο μυαλό τους, αλλά δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ότι έχει και θα κάνει την προσπάθεια της. Θυμάμαι που την έβλεπαν μικρή και έλεγαν «Αχ τι κρίμα μωρέ δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της». Αφήστε την ήσυχη».

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, λεγοντας, μεταξυ άλλων: «Όχι δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους του χώρους όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειρισθεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου».

Διαβάστε επίσης:

Η Τάνια Τρύπη μιλάει για το #metoo: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα από το ανθρώπινο είδος»

Η απρόσμενη ερώτηση στην Adele για τη Δέσποινα Βανδή – Το repost της ελληνίδας σταρ (photo)

Λάκης Γαβαλάς: «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ένιωσα άγρια ερωτική κάψα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:04