search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ένιωσα άγρια ερωτική κάψα»

11.10.2021 10:05
LAKISGAVAKAS_110

Ο Λάκης Γαβαλάς επανέρχεται με την ήδη πολυσυζητημένη, πριν από την κυκλοφορία της, βιογραφία του…

Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά επιμελήθηκε για το Gala, ορισμένα αποσπάσματα αυτής της βιογραφίας, όπως εκείνο όπου ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρεται στον έρωτα και την γυναίκα η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά του μέχρι και σήμερα.

«Στον ιταλικό Βορρά, το γραφικό Πορτοφίνο αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα κρησφύγετα των απανταχού κοσμικών. Η Τόριλ, που ήταν ένα διάσημο μοντέλο που έκανε παρέα τότε με την Τζέρι Χολ, βρισκόταν εκεί για δουλειά, αλλά φαίνεται ότι η γοητεία της περιοχής και η δική μου της τράβηξαν την προσοχή. Εκείνη ήταν ξεχωριστά ντυμένη και πανέμορφη. Την κοίταζα και μου φαινόταν απλησίαστη, σάστισα απ’ τη θηλυκότητα και την αέρινη φιγούρα της και ένιωσα μια άγρια ερωτική κάψα» αναφέρει ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, με όση λαχτάρα και πάθος είχε η νεανική ψυχή μας και υμνήσαμε την ηδονή, την έξαψη και την παραφορά» γράφει ο μόδιστρος.

«Κοίταζα το σχεδόν παιδικό της χαμόγελο όταν χάιδευα τα μαλλιά της και ήθελα να της χαρίσω δυο φτερά για να πετάξουμε μαζί. Ποιος έχει ανάγκη να κοιμηθεί όταν είναι ερωτευμένος; Τη γέμιζα φιλιά μέσα στα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, κρυβόμασταν πίσω απ’ τις παραδοσιακές βάρκες των ψαράδων και κολυμπούσαμε μέχρι η κάψα του μεσημεριού να τυλίξει με σιωπή το λιμάνι» πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

«Στραφτοκοπούσε το βλέμμα της όταν με κοίταζε και καιγόμασταν απ’ τον ήλιο και τη φλόγα των κορμιών μας. Κλείναμε την πόρτα και αφήναμε τις κουρτίνες ν’ ανεμίζουν στα ανοιχτά παράθυρα, λευκές δαντέλες ποτισμένες απ’ την αλμύρα».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης: «Εγώ δεν έχω ταλέντο να βρίσκω σπόνσορες» (Video)

J2US: Θετική στον κορωνοϊό και η Κέλλυ Κελεκίδου

Η Φίνος Φιλμ «τρολάρει» την ακρίβεια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:03